torstai 14. tammikuuta 2010

Hallitus ja valelääkärit

Äsken Jutta Urpilainen vaati MTV3:n uutisissa, että hallitus ottaisi vastuun valelääkäreistä. Hän vertasi sitä Obaman suullisesti ottamaan vastuuseen lentokoneterroristista ja CIA:sta. Urpilaiselle annettiin piiiitkä aika uutisissa. Enpä ole hassumpaa kuullut pitkään aikaan!

Miksi hallituksen pitäisi ottaa vastuu siitä, että jotkut lääkintäpuolen pomot eivät ole tarkastaneet kaikkien alaistensa papereita? Ja mitä tämä vastuunotto tarkoittaa? Pitäisikö Vanhasen tai koko hallituksen tämän takia erota? Vai mitä ihmettä Urpilainen urputtaa? Ihan naurettavaa. Mutta siitä saa tietysti medianäkyvyyttä ja kaikki ostavat tämän mitään ajattelematta.

Jaa, tottahan se on, että jos Suomessa joku tekee jotakin tuhmaa tai jättää oikean tekemättä, niin hallitushan se siitä vastuun kantaa. Pöh. Niin ainakin, kun SDP ei ole hallituksessa. Mitähän Urpilainen tekisi, jos olisi Vanhasen paikalla? Olisiko suuna päänä ottamassa vastuuta? Anteeksi vaan, mutta hieman epäilen.

Urpilaisen kunniaksi on sanottava, että hänen puheensa ovat tulleet mediaseksikkäämmiksi ajan kuluessa. Toisaalta hän näyttää koko ajan väsyneemmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti